Projektledelse uddannelse (foto: viauc.dk)

Gå i den rette retning med en MBA fra Århus (foto: se-institute.dk)

Inden for erhvervslivet findes der mange forskellige slags personligheder. Nogle er rigtig gode håndværkere, og kan deres fag, for eksempel salg, til hudløshed. Nogle forstår at holde styr på tingene; de er organisatorer og kan bevare overblikket i selv uoverskuelige situationer. Andre er fantastiske forhandlere, og vil kunne dreje handler og aftaler over i deres retning selv under svære omstændigheder. Så er der igen nogle mennesker, der lader til at besidde alle disse ting på én og samme tid. Det er ofte disse mennesker, der er i stand til at inspirere folkene omkring dem, og derfor også dem der er de naturlige ledere. Dem der, hvis de har viljen, er i stand til at stige helt til tops i både det nationale og internationale erhvervsliv. Selv de mest naturligt fødte ledere kommer dog sjældent til tops helt af sig selv. Ud over kompetencer og hårdt arbejde kræver det nemlig også træning og uddannelse. Sidstnævnte kan du gøre hele livet. For eksempel med en MBA.

Et solidt trumfkort til dit cv

En MBA er din mulighed for at tage skridtet fra det mellemliggende lederniveau, og bringe dig selv helt til tops. Det står for Master of Business and Administration.
I USA vil man typisk tage en MBA et par år efter sin grundlæggende erhvervsuddannelse – efter at have brugt nogle år på arbejdsmarkedet. I Danmark er det dog mere typisk, at man først tager en MBA efter, at man har imellem 10 og 20 års erfaring i erhvervslivet.
MBA’en er i bund og grund en uddannelse, der bygger oven på de erfaringer, du allerede har. Den skal give dig teoretiske værktøjer omkring ledelse og management på et højt niveau. Men den i bagagen vil du ikke blot have udvidet din viden betragteligt. Du vil også have tilføjet et vigtigt trumfkort til dit CV, som til hver en tid vil være en fordel for dig, også langt ude i fremtiden.

Har du lysten og viljen til at nå til top? Så undersøg mulighederne for en MBA Århus her

Find en god MBA her:

Find det bedste uddannelsessted ved hjælp af MBA rankings

Find den bedste MBA uddannelse i København

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *